Search the Community

Showing results for tags 'solved' in content posted in Questions and Answers.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community
    • Announcements
    • Feedback
  • Metin2
    • General
    • Questions and Answers
    • Guides & HowTo
    • Design
    • Private Servers
    • Services
    • Videos
  • Releases
    • General
    • Tools
    • Programming / Scripts
    • Quests
    • Binaries & Clients/Serverfiles
    • 3D Models
    • 2D Graphics
    • Operating Systems
  • Safe Zone
    • Offtopic
    • Games Talk
    • Music/Videos/Art

Categories

There are no results to display.


Found 104 results

  1. Hello, When i wear belt i get the bonus but i cannot see my belt anymore.. it disappeared. it is not in equipment but i got the bonus of the belt. It is like there is no slot for belt. It seems to be missing the unique slot of belt. Any help appreciated!
  2. solved

    Hello! I have a questions. I need, how to set exact name from skillbooks & polymoph marble? Thanks!!!
  3. Hi, If i use my old game core everything is okay, but i wanted to try vanilla core, so everything goes well until i saw that my equipment is on Inventory 3. If you right click to wear an armor it does not go into equipment slots, instead it goes into Inventory 3 (but bonus etc are all correct in my stats).. wtf? What does occur this problem? (I use vanilla core). Equipment now is now my Inventory 3. Any ideas appreciated. NO SYSERR Its not an error.
  4. solved

    Hello, Is there any cheat that when activated the character can do more damage? I have a player on my server that is doing about 63k to monsters and gm's but is equipment is completely normal... I don't know why he is doing so much damage... I have already players that are saying if this isn't solved they leave, I can't have that... I already banned is account until I can figure out what is happening... Thank you
  5. Hi, When i equip a costume weapon, the sword +7 / +8 / +9 effect not disappear. If i ride a mount or relog, the effect disappear. Can somebody give me a fix to the effect disappear immediately when i equip a costume weapon? Edit: Figured out and solved UserInterface/InstanceBase.cpp void CInstanceBase::RefreshState(DWORD dwMotIndex, bool isLoop) { DWORD dwPartItemID = m_GraphicThingInstance.GetPartItemID(CRaceData::PART_WEAPON); BYTE byItemType = 0xff; BYTE bySubType = 0xff; CItemManager & rkItemMgr = CItemManager::Instance(); CItemData * pItemData; if (rkItemMgr.GetItemDataPointer(dwPartItemID, &pItemData)) { byItemType = pItemData->GetType(); bySubType = pItemData->GetWeaponType(); } if (IsPoly()) { SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_GENERAL); } else if (IsWearingDress()) { SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_WEDDING_DRESS); } else if (IsHoldingPickAxe()) { if (m_kHorse.IsMounting()) { SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_HORSE); } else { SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_GENERAL); } } else if (CItemData::ITEM_TYPE_ROD == byItemType) { if (m_kHorse.IsMounting()) { SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_HORSE); } else { SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_FISHING); } } else if (m_kHorse.IsMounting()) { switch (bySubType) { case CItemData::COSTUME_WEAPON_SWORD: __ClearWeaponRefineEffect(); case CItemData::WEAPON_SWORD: SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_HORSE_ONEHAND_SWORD); break; case CItemData::COSTUME_WEAPON_TWO_HANDED: __ClearWeaponRefineEffect(); case CItemData::WEAPON_TWO_HANDED: SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_HORSE_TWOHAND_SWORD); // Only Warrior break; case CItemData::COSTUME_WEAPON_DAGGER: __ClearWeaponRefineEffect(); case CItemData::WEAPON_DAGGER: SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_HORSE_DUALHAND_SWORD); // Only Assassin break; case CItemData::COSTUME_WEAPON_FAN: __ClearWeaponRefineEffect(); case CItemData::WEAPON_FAN: SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_HORSE_FAN); // Only Shaman break; case CItemData::COSTUME_WEAPON_BELL: __ClearWeaponRefineEffect(); case CItemData::WEAPON_BELL: SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_HORSE_BELL); // Only Shaman break; case CItemData::COSTUME_WEAPON_BOW: __ClearWeaponRefineEffect(); case CItemData::WEAPON_BOW: SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_HORSE_BOW); // Only Shaman break; default: SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_HORSE); break; } } else { switch (bySubType) { case CItemData::COSTUME_WEAPON_SWORD: __ClearWeaponRefineEffect(); case CItemData::WEAPON_SWORD: SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_ONEHAND_SWORD); break; case CItemData::COSTUME_WEAPON_TWO_HANDED: __ClearWeaponRefineEffect(); case CItemData::WEAPON_TWO_HANDED: SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_TWOHAND_SWORD); // Only Warrior break; case CItemData::COSTUME_WEAPON_DAGGER: __ClearWeaponRefineEffect(); case CItemData::WEAPON_DAGGER: SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_DUALHAND_SWORD); // Only Assassin break; case CItemData::COSTUME_WEAPON_BOW: __ClearWeaponRefineEffect(); case CItemData::WEAPON_BOW: SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_BOW); // Only Assassin break; case CItemData::COSTUME_WEAPON_FAN: __ClearWeaponRefineEffect(); case CItemData::WEAPON_FAN: SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_FAN); // Only Shaman break; case CItemData::COSTUME_WEAPON_BELL: __ClearWeaponRefineEffect(); case CItemData::WEAPON_BELL: SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_BELL); // Only Shaman break; case CItemData::WEAPON_ARROW: default: SetMotionMode(CRaceMotionData::MODE_GENERAL); break; } } if (isLoop) m_GraphicThingInstance.InterceptLoopMotion(dwMotIndex); else m_GraphicThingInstance.InterceptOnceMotion(dwMotIndex); RefreshActorInstance(); }
  6. Hello How can I disable only the PvP on some maps? Like PvM maps, I some players stronger killing others from different kingdoms... Thanks
  7. hello comunity, for almost 4 days i'm trying to find a good offline shop for my serverfile but i couldn't find one so far what i would like to ask you is that i can find ken's offline shop, but not the whole files already maden, because i didn't manage to extract it from there i also tried to install koray's offline shop, but it had a lot of bugs. i see a lot of servers with ken's offline shop, so it should be free on the internet but i can't find it if u can help me would be great regards
  8. https://prnt.sc/fv8cly The problem is that the screen display appears to be in error and I can solve how this problem is happening. Thank you in advance. Official system http://www.dosya.tc/server9/q0vqrk/Char_Creation.rar.html http://s6.dosya.tc/server9/8bx4td/Char_Select.rar.html
  9. Hello the item I put in the warehouse is disappearing help please channel1 sysrrer SYSERR: Jun 18 00:45:32.408295 :: pid_init: Start of pid: 2132 SYSERR: Jun 18 00:46:05.264833 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Incorrect integer value: 'Y' for column 'is_gm' at row 1 (query: INSERT INTO loginlog2(type, is_gm, login_time, channel, account_id, pid, ip, client_version) VALUES('INVALID', 'Y', NOW(), 1, 7695, 7022, inet_aton('192.168.1.101'), '') errno: 1366) SYSERR: Jun 18 00:46:41.825895 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Incorrect string value: '\xFEi K\xFDl...' for column 'hint' at row 1 (query: INSERT DELAYED INTO log (type, time, who, x, y, what, how, hint, ip, vnum) VALUES('ITEM', NOW(), 7022, 953612, 260980, 10004681, 'SAFEBOX PUT', 'Hortlak Dişi Kılıcı+9 1', '192.168.1.101', 159) errno: 1366) db sysrrer SYSERR: Jun 18 00:45:28.140164 :: pid_init: Start of pid: 2120 SYSERR: Jun 18 00:46:41.925636 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 (query: REPLACE INTO item (id, owner_id, window, pos, count, vnum, bind, transmutation, socket0, socket1, socket2, socket3, socket4, socket5,attrtype0, attrvalue0,attrtype1, attrvalue1,attrtype2, attrvalue2,attrtype3, attrvalue3,attrtype4, attrvalue4,attrtype5, attrvalue5,attrtype6, attrvalue6,applytype0, applyvalue0,applytype1, applyvalue1,applytype2, applyvalue2,applytype3, applyvalue3,applytype4, applyvalue4,applytype5, applyvalue5,applytype6, applyvalue6,applytype7, applyvalue7)VALUES(10004681, 7695, 3, 0, 1, 159, 0, 0, 1, 1, 1, 1, 1, 1 errno: 1064) Can not write to the item table edit: Problem solved Thank you
  10. solved

    how are you Im just make https://pastebin.com/y8tqUPL6 (Edited link) but when i compile it there is no output for this quest there is no folder crate by the npc_vnum in the quest and there is no wrong with the quest where is the problem here?
  11. Hello guys, when I want to make server_attr for a map, the textures dissapear and it looks like this : I can set block/safe zone/water etc but I cannot see the shadows and textures so it would be nearly impossible to work.
  12. solved

    Hello community , i have encountered this small problem while creating a smiple quest . I'm using say_item_vnum(***) function but when i place it two times , the items are not next to each other. Here is my code : quest herowep begin state start begin when letter begin send_letter("Hero Weapon") end when info or button begin say("This quest will give you a") say("starting weapon to help you") say("level up quickly, it is not the best") say("but it's something for now..") say("Choose wisely.") say_item_vnum(269) say_item_vnum(3009) local event = select("One hand weapon","Two Hand Weapon","Close") if event == 1 then pc.give_item2("269", 1) elseif event == 2 then pc.give_item2("3009",1) elseif event == 3 then return end send_letter("Hero weapon") end end end I want the function " say_item_vnum" to be next to each other , how can i do that?
  13. Hello, Today I discovered a bug that happens with storage and mall, itens once inside can't get out... I mean, I have itens on the storage, but I can't get them to the inventory, but I can put from the inventory to the storage, the same happens with mall... I have the GM Absolute Restriction System (except for my character), I tried with normal players too, once the item is inside, doesn't get out... Someone can help me? Thanks
  14. help me please db compile ok game error Compile Basarili ../DREAM_GAME_ORJINAL Cikiyor... Compile Basarili ../DREAM_GAME Strip Cekiliyor... //usr/lib/libIL.a(il_png.o): In function `iIsValidPng': il_png.c:(.text+0x143): undefined reference to `png_check_sig' //usr/lib/libIL.a(il_png.o): In function `readpng_get_image': il_png.c:(.text+0x5a3): undefined reference to `png_set_gray_1_2_4_to_8' collect2: error: ld returned 1 exit status gmake: *** [Makefile:129: ../DREAM_GAME] Error 1 gmake: *** Waiting for unfinished jobs.... //usr/lib/libIL.a(il_png.o): In function `iIsValidPng': il_png.c:(.text+0x143): undefined reference to `png_check_sig' //usr/lib/libIL.a(il_png.o): In function `readpng_get_image': il_png.c:(.text+0x5a3): undefined reference to `png_set_gray_1_2_4_to_8' collect2: error: ld returned 1 exit status gmake: *** [Makefile:125: ../DREAM_GAME_ORJINAL] Error 1 EDIT: makefile edit no problem thanx
  15. Hello, i am searching monsters folders (from client so i upload them to server too) if anyone could upload every monster folder he has i would thank him a lot! Monster folder location should be: Monster.epk --> Monster/ymir work/monster/
  16. Hello, Where I can find translation in "character" window (C/V/B/...) I didn't find it on locale_game and locale_interface? Thank you!
  17. solved

    Hello, I can't start compiling source of client.. When I open src_binary folder in VS2013, there are problems. First: After open, it says that "CWebBrowser is out of date" (http://imgur.com/a/MyVbO) When I click "Yes", there is another error (http://imgur.com/a/DgaNG) Can you help me please? Thank you!
  18. solved

    hello m2dev. I implemented the biology-system from azubu2, but ihm getting a strange error, let me try to explain. This is the error on syserr, i try to show you, what i mean:
  19. solved

    I'd like to disable the attack of other empires. Like, players from an empire to not be able to attack you or those from a different empire. I want all empires to be peaceful.
  20. Hello, I sometimes have this problem on my sv. I can't send/read messages or shouts between different cores (i only have one channel). On my syserr i have this problems: (I will skip some errors like LOCALE_ERROR or SkillMotion error -> LoadSkillMotion: Motion: Skill exist but no motion data for index 0 mob 3596 skill 257) core2: core3 (some of these headers don't exist): game99: the same problem with UNKNOWN HEADER: 33 Have anyone some idea?
  21. solved

    when i try to trade with a player i'm disconnected no syserr errors or something, so i don't really know what to do the only modificaions in exchange.cpp were from increasing the yang limit and i rechecked them, everything seems to be right
  22. solved

    Hello devs! While i was fixing my server i've encountered a Trade problem , the players can trade but the trade window can not be shown. Any solutions to this?
  23. i've just implemented a sash system, i do think is lentt's system. i compiled the game/db/binary and i got no errors. when i enter the username and the password the client closes and leaves no syserr info i compiled a debug version of the binary and i get this error the functions #ifdef ENABLE_SASH_SYSTEM void CItemData::SetItemScale(const std::string strJob, const std::string strSex, const std::string strScaleX, const std::string strScaleY, const std::string strScaleZ, const std::string strPositionX, const std::string strPositionY, const std::string strPositionZ) { DWORD dwPos; if (strJob == "JOB_WARRIOR") dwPos = NRaceData::JOB_WARRIOR; else if (strJob == "JOB_ASSASSIN") dwPos = NRaceData::JOB_ASSASSIN; else if (strJob == "JOB_SURA") dwPos = NRaceData::JOB_SURA; else if (strJob == "JOB_SHAMAN") dwPos = NRaceData::JOB_SHAMAN; dwPos += 1; if (strSex == "F") dwPos += 5; m_ScaleTable.tInfo[dwPos].fScaleX = float(atof(strScaleX.c_str()) / 100.0f); m_ScaleTable.tInfo[dwPos].fScaleY = float(atof(strScaleY.c_str()) / 100.0f); m_ScaleTable.tInfo[dwPos].fScaleZ = float(atof(strScaleZ.c_str()) / 100.0f); m_ScaleTable.tInfo[dwPos].fPositionX = float(atof(strPositionX.c_str()) * 100.0f); m_ScaleTable.tInfo[dwPos].fPositionY = float(atof(strPositionY.c_str()) * 100.0f); m_ScaleTable.tInfo[dwPos].fPositionZ = float(atof(strPositionZ.c_str()) * 100.0f); } bool CItemData::GetItemScale(DWORD dwPos, float & fScaleX, float & fScaleY, float & fScaleZ, float & fPositionX, float & fPositionY, float & fPositionZ) { DWORD dwPos; fScaleX = m_ScaleTable.tInfo[dwPos].fScaleX; fScaleY = m_ScaleTable.tInfo[dwPos].fScaleY; fScaleZ = m_ScaleTable.tInfo[dwPos].fScaleZ; fPositionX = m_ScaleTable.tInfo[dwPos].fPositionX; fPositionY = m_ScaleTable.tInfo[dwPos].fPositionY; fPositionZ = m_ScaleTable.tInfo[dwPos].fPositionZ; return true; } #endif as far as i know, the variable dwPos is initialized, so i shouldn't get that error if someone knows the problmem i would be happy to hear it, thanks
  24. Hi dev Actually im trying to add a new function but i don't know why this is working bad: I have in player a new column called: rank and i want that this function returns the number that i have in rank but i don't know how to do it ._. int pc_get_rank(lua_State* L) { DBManager::instance().Query("SELECT rank FROM player.player WHERE name='%s' ", CQuestManager::instance().GetCurrentCharacterPtr()->GetName()); lua_pushnumber(L, 0); return 1; } Function returns me all time 0 in game