Jump to content
metin2dev
  • 0
Morya

open Problem in enter Hamachi server

Question

Hello there

 

one of my friend >Sonya make Hamachi server she need me to enter the server

I enter her Hamachi server and turn off the firewall, she give me the client 

and here the problem she give me lexico starter(sura launcher)

when I try to enter the server from the launcher, the server show the channel is open I enter my account, and I choose my character then the client return me to the login page 

the sysser show no thing, the launcher when I make him ("run as administrator"),

the game open and close in 1 second, we dont know where is the problem when we  try to open the client without launcher  I already told what already happen,

so where is the problem here and the  fix

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
3 hours ago, Rosalia said:

Hello Morya!

If you want to open a server with hamachi you need portmaps too.

 

Already did this..

The server already avaliable to me, I enter the server and enter my acount the problem is when I choose my char the game return me to login page,

Already install port map, turn off fire wall, in the same hamachi room

My partner have no problem with the server she enter the game play...

But the problem come to me

*Im helper in her server so all thing port map... In her pc

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

then... open "desc_client.cpp" and search:

 

if (!bSentBoot)
{
bSentBoot = true;
TPacketGDBoot p;
p.dwItemIDRange[0] = 0;
p.dwItemIDRange[1] = 0;
memcpy(p.szIP, g_szPublicIP, 16);
DBPacket(HEADER_GD_BOOT, 0, &p, sizeof(p));
}
}

TEMP_BUFFER buf;

TPacketGDSetup p;

memset(&p, 0, sizeof(p));
strlcpy(p.szPublicIP, g_szPublicIP, sizeof(p.szPublicIP));

 

and change like this:

 

if (!bSentBoot)
{
bSentBoot = true;
TPacketGDBoot p;
p.dwItemIDRange[0] = 0;
p.dwItemIDRange[1] = 0;
memcpy(p.szIP, "HAMACHI IP(NO .100)", 16);
DBPacket(HEADER_GD_BOOT, 0, &p, sizeof(p));
}
}

TEMP_BUFFER buf;

TPacketGDSetup p;

memset(&p, 0, sizeof(p));
strlcpy(p.szPublicIP, "HAMACHI IP(NO .100)", sizeof(p.szPublicIP));

....recompile

 

After a couple of minutes, channel 1 will crash, restart the whit this commnd:

 

cd /root_game/channel1 && ./game

I do not remember the procedure well, more than I can do :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
21 hours ago, Rosalia said:

Can you tell me what client you use and if you are working on 40k sf?

40k client but which file name I dont know...

21 hours ago, Hik said:

then... open "desc_client.cpp" and search:

 


if (!bSentBoot)
{
bSentBoot = true;
TPacketGDBoot p;
p.dwItemIDRange[0] = 0;
p.dwItemIDRange[1] = 0;
memcpy(p.szIP, g_szPublicIP, 16);
DBPacket(HEADER_GD_BOOT, 0, &p, sizeof(p));
}
}

TEMP_BUFFER buf;

TPacketGDSetup p;

memset(&p, 0, sizeof(p));
strlcpy(p.szPublicIP, g_szPublicIP, sizeof(p.szPublicIP));

 

and change like this:

 


if (!bSentBoot)
{
bSentBoot = true;
TPacketGDBoot p;
p.dwItemIDRange[0] = 0;
p.dwItemIDRange[1] = 0;
memcpy(p.szIP, "HAMACHI IP(NO .100)", 16);
DBPacket(HEADER_GD_BOOT, 0, &p, sizeof(p));
}
}

TEMP_BUFFER buf;

TPacketGDSetup p;

memset(&p, 0, sizeof(p));
strlcpy(p.szPublicIP, "HAMACHI IP(NO .100)", sizeof(p.szPublicIP));

....recompile

 

After a couple of minutes, channel 1 will crash, restart the whit this commnd:

 


cd /root_game/channel1 && ./game

I do not remember the procedure well, more than I can do :/

The problem teleport from me to her :(

she say "now I cant enter the game I choose my char then the game kick me back to the login part"

"./game the bsd say there is no command name like this"

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

She must try to change the ip address, perhaps putting the .100 in the .txt \ serverinfo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
58 minutes ago, Hik said:

She must try to change the ip address, perhaps putting the .100 in the .txt \ serverinfo

The problem is the server chanel is work but when I choose the char the client kick me back to login page

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×